tiistai 16. helmikuuta 2010

Roseringejä

Nytpä tarjolla olisi ruusuisia sormuksia! Alla näkyvät värivaihtoehdot (klikkaa isommaksi), kaikista saatavilla vain yksi ja ainoa kappale. Sävyt ovat luonnossa hitusen tummempia kuin kuvassa.

Ruusun leveys 20mm ja sormuspohja pronssinen.

5e/kpl



1. punainen - myyty
2. roosa - myyty
3. harmaa - myyty
4. vihreä - myyty
5. keltainen - myyty
6. vaalea liila - myyty
7. lämmin liila - myyty

Näin sievä on lopputulos (kuvan sormus ei myynnissä):


Värit luonnonvalossa (lisätty jälkikäteen):

15 kommenttia:

  1. toi harmaa ois aikas ihku, kun noita nyt tuijotellu hieman, kattelin sillon sun pöydälläs valkeaa ja hienoahan se oli. miten mainihit aiemmin noista sormus pohjista, oliko nikkelii? mites onko kuulumu kamee juttuja? toi harmaa ois kyl kans ehkä måste ha:D

    VastaaPoista
  2. On myös nikkelittömiä sormuspohjia :) Harmaa on hieman tummempi kuin kuvassa, mutta siis kaikenkaikkiaan varsin kiva!

    Jos sitä kameepakettia ei ala kuulua tässä lähiaikoina, niin en voi teitä kyllä velvoittaa mihinkään tilaamiseen.. Laitoin myyjälle viestiä, mutta eipä ole vastannut. Israelista ei pitäisi niin kauaa kestää postitustkaan kuin USAsta.

    VastaaPoista
  3. No noissa on niin monta ihanaa kyl muutekin, toi lämmin lilaki ah:) harmaa ois ehkä vaanerilainen. onko se miten tumma, samansävynen ku se kynsilakka minkä annoit mulle? tai uuden kuvanhan tuota oot jo lisänny:) onko ne nikkelittömät pohjat pronssisii vai hopeisii? eri hinta?kysymystulva iski;)

    VastaaPoista
  4. No hmm, tommonen keskiharmaa, hieman vivahteikas.. en ihan just muista sen lakan sävyä mutta samoilla linjoilla

    yksi nikkelitön hopeinen pohja on jäljellä ja ihan samanhintasii ;) muut on pronssisia

    VastaaPoista
  5. okei no mulle ois ehkä parempi nikkelitön ku se allergia kuitenni on, elikkä harmaa kiitos:)

    VastaaPoista
  6. ihana toi jadenvihree, jäikö itelles ku ei myynnissä ole;)

    VastaaPoista
  7. ai apua mie en enää muista minkä värisiä mie halusin mutta kaikki värit näyttää syötävän hyvältä! ja onko ne pronssiset nikelillisiä? no, kauneuden eteen pitää vähän kärsiä, no problemo!

    VastaaPoista
  8. Ei oo nykyiset ronssiset nikkelisiä kun aiemmat pronssiset oli :D Eikä niissä toisissakaan oo kuulemma kuin iha vähän... mutta ei tietenkään allergikoille nikkelisormuksia.

    Marian ruusut oli sellanen pinkki ja valkoinen, ne on hienoij!

    VastaaPoista
  9. hei olisin kiinnostunu ostamaan tollasen sormuksen mutta kysyisin siitä maksusta et pitääkö maksaa tilille vai miten? :>>

    VastaaPoista
  10. anna: maksu tapahtuu yleensä tilisiirrolla, eli myö annetaan tilinumero, jonne rahojen ilmestyttyä korut lähtee postiin. Täällä Joensuussa onnistuu myös ihan livenä tavaran/käteisen vaihto :)

    VastaaPoista
  11. mites oisko mahollista, et seuraavan kerran ku nähään, ni saada näytille kans toi keltanen ja vihree sormus? iski himo:D

    VastaaPoista
  12. Toki :D ainoo vaan että en oo varma onko kummastakaan tehty vielä sormusta! Niitä pohjia kun ei oo yhtä paljon ko ruusuja, niin ei tekis mielellään ainakaan turhaan.

    VastaaPoista
  13. ok, eipä se pointtina, lähinnä kumpi väri ois livenä parempi:)kyl sen sormusosan kai osannee kuvitella siihen;)

    VastaaPoista
  14. Hienoja, varsinkin jos noita lehtiä sävyttelis

    VastaaPoista

Mitä mieltä?